Zoeken
  • mariekevdboogaart

WandelZin?

Bijgewerkt: 27 sep 2019

Ga dan zeker met ons mee. Iedere maand organiseren wij, Shirley Leijten (www.ikbeninbeweging.nu) en ik, een mooie wandeling. Meestal met een speciaal thema en altijd met iets extra's.


Onze maart wandeling stond in het teken van de bloei en jezelf tevoorschijn laten komen. We zijn gaan wandelen bij de Nistel in Nistelrode. Een leuke en gezellige groep van zo'n 9 personen wandelde mee.


Onze april wandeling werd een avontuur rondom de Kildonkse molen. We klommen over hekjes en trotseerden de brandrode runderen... of toch niet. Uiteindelijk werd het een stevige wandeling van iets langer dan een uur. Een verrassende groep met een aantal nieuwe deelnemers liep mee.


In Mei zijn we gaan wandelen in het prachtige natuurgebied rondom de Schaapskooi. Na de wandeling gezellig gezeten op het zonnige terras. Wandelen, goede gesprekken, elkaar ontmoeten werd het thema.


Vanwege de vakantieperiode wandelen we vanaf aanstaande zondag 22 september 2019 weer maandelijks. Voor onze september wandeling hebben we gebied 't Geerbosch uitgekozen met het thema: De oogst! Wat heb jij de afgelopen tijd geoogst?

19 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven